Sveriges Motorsportportal ══════════════
Sverige Världen Toppnyheter Radannonser Om

Om Aktuell Motorsport

Aktuell Motorsport producerar inget eget material, utan är en länkportal som exponerar det som publiceras om motorsport på internet. Avsikten är att göra det enklare för alla motorsportintresserade, och dessutom på ett positivt sätt framhäva de media-källor som publicerar motorsport-material. Stort tack till alla Aktuell Motorsport's källor, vi är många motorsport-entusister i landet som uppskattar ert arbete.

Aktuell Motorsport är en entusiastwebbsajt som drivs idéellt och finansieras enbart med annonsplatser. Använder du en annonsblockerare så vitlista aktuellmotorsport.se för att säkerställa webbsajtens fortlevnad och bidra till att Aktuell Motorsport förblir en öppen och gratis webbsajt.

Har du tips, idéer och synpunkter på websajten, hör absolut av dig.

/ webmaster@aktuellmotorsport.se

Aktuell Motorsport och våra samarbetsparters använder cookies t.ex. för besöksstatistik och annonsvisning. Du kan stänga av användningen av cookies i ditt surfprogram. Det påverkar inte ditt besök på Aktuell Motorsport, som fungerar lika bra ändå.

Aktuell Motorsport är en helt automatisk webbsajt som hämtar innehållet från utvalda webbsajter med hjälp av en egen sökmotor. Just nu indexeras material från totalt 100 utvalda källor.

Aktuell Motorsport skickar vidare ca 5.7 miljoner besökare/år till sina källor (totalt 119.3 miljoner sedan 2003).

© 2003-2024, Aktuellmotorsport.se